7de Specialisatiejaar Logistics - KaSO Mortsel - Economisch verantwoord

Stap je mee?
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

7de Specialisatiejaar Logistics

3de graad
DOMEIN: ECONOMIE & ORGANISATIE
Lessentabel 3de graad - Specialisatiejaar Logistics -BSO
Algemene vorming7 Logictics
Godsdienst
2
Lichamelijke opvoeding
2
Maatschappelijke vorming
2
Specifieke vorming
Logistiek9
Talen
Engels
2
Frans2
Nederlands2

Praktische vorming
Stage11
Totaal32
Tijdens dit specialisatiejaar verwerf je competenties die je kansen op tewerkstelling in de logistieke sector verder vergroten. Deze sector biedt heel wat job mogelijkheden voor zowel mannen als vrouwen. Er zit een grote toekomst in logistiek.

Naast enkele lesuren algemene vorming ga je anderhalve dag per week op stage in een logistiek bedrijf. Tijdens de lessen logistiek leer je hoe je als leidinggevende moet omgaan met conflicten en hoe je een team kan leiden. Tijdens de stage werk je effectief mee op de werkvloer en doe je heel wat nuttige ervaring op.

Naast het werkplekleren in bedrijven breng je ook bezoeken aan verschillende bedrijven waardoor je de theoretische kennis verrijkt met praktijk. We bieden je tevens de mogelijkheid aan om gratis een 10-daagse opleiding te volgen bij VDAB om zo het attest heftruckchauffeur te behalen én je neemt ook deel aan examens voor het VCA-attest en ADR.

Je leert werken met SAP waarmee je via geïntegreerde software de werkzaamheden binnen een bedrijf kunt optimaliseren en standaardiseren. Ook andere programma’s zoals WMS komen aan bod. Met dit programma leer je de goederenstroom in een magazijn goed beheren. Bovendien behaal je op het einde van het zevende jaar je diploma secundair onderwijs.
Katholiek Secundair Onderwijs Mortsel - E. Arsenstraat 40 - 2640 Mortsel - 03 449 95 53 | Cookiebeleid | Privacybeleid
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu